Kozne cizme

Cena: 2.600,00 RSD 3.600,00 RSD
  • Kataloški broj: 167k
  • Ponte 20 obuca

    Obuca odlicnog kvaliteta i dizajna bez toksicnih lepkova i od najkvalitetnije prirodne koze, lagane i samim tim ne opterecuju nogicu deteta. Konstrukcija ove obuce karakterise cinjenica da je deo kod prstiju prostran i visok, tako da se prsti mogu udobno smestiti. Nacin izrade ove obuce je prilagodjen deci koja gaze ka unutra 
								</div>
								
							</div>
							<form id=
    Proizvod je dodat u Vašu korpu
    2.600,00 RSD
    Molim Vas izaberite:
Merenje gazišta
Isporuka
Karakteristike
Merenje gazišta

Merenje dužine stopala je najlakši i najprecizniji način da odredite koji broj obuće nosi vaše dete. Sve što treba jeste da izmerite stopalo od palca do pete i na taj način dobijete dužinu unutrašnjeg gazišta.  Brojevi obuća su usaglašeni sa evropskim standardom označavanja veličine obuće, koji je opšte prihvaćen u Evropskoj Uniji i većem delu sveta. Kako se evropski standard označavanja obuće primenjuje i kod nas, ne bi trebalo da bude problema kod izbora veličine obuće. Ipak, dešava se da pojedini modeli obuće, u zavisnosti od dizajna i drugih karakteristika, mogu imati neznatna odstupanja u odnosu na označenu veličinu. Jednostavnim merenjem dužine otiska stopala možete da proverite koji broj obuće odgovara u odnosu na dužinu gazišta u centimetrima. 

 

Isporuka

Poručeni proizvodi putem našeg sajta isporučuju se na vašu adresu posredstvom kurirske službe AKS u roku od 24h do 48h na teritoriji cele Srbije. Cena dostave paketa na zeljenu adresu je 350,00 dinara. Dostava se vrsi i posredstvom Post Express-a, cenovnik isporuke paketa mozete videti na njihovoj zvanicnoj internet stranici.


Karakteristike
Dostupne velicine
24
Prijavi se

Prijavi se na newsletter

©2020 GombaShop, Sva prava zadržana Powered by GombaShop™
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!